Reizen Australie: rondreizen, groepsreizen, familiereizen en accommodatie Australie
HomeContactNieuwsbrief
Vakantie reizen naar Australie
Vakantie reizen naar Australie
Australie

Nieuw-Zeeland startpakket

Landinformatie Nieuw-Zeeland | Klimaat & beste reistijd | Geografie | Reisgidsen | Landkaarten |
Nieuw-Zeeland is een prachtig vakantieland vol natuurschoon gelegen in OceaniŽ. Het bestaat uit 2 grote eilanden nl. North Island (Noordereiland) en South Island (Zuidereiland) en een paar kleine eilandjes. De Nieuw-Zeelandse bevolking staat bekend als vriendelijk, behulpzaam, gastvrij en om hun onbezorgde levensstijl.

Het overweldigende landschap bestaat uit ruige kliffen, imposante fjorden, spectaculaire gletsjers, aktieve vulkanen, thermale geisers, honderden snelstromende rivieren, heldere meren, besneeuwde bergen, subtropisch regenwoud, en prachtige parelwitte verlaten zandstranden.

Het land wordt vooral bezocht door natuurliefhebbers en sportieve vakantiegangers. Wie van abseilen, bungee jumping (van oorsprong uit Nieuw-Zeeland), caving, cave raften, canyoning, duiken, jet boating, kanoŽn, kajakken, klimmen, mountainbiken, parasailing, raften, skiŽn, skydiving, surfen, wandelen of wildwatervaren houdt is Nieuw-Zeeland een geweldige vakantiebestemming. Andere populaire activiteiten zijn walvissafari's of zwemmen met dolfijnen.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan naar Nieuw-Zeeland!

Reizen AustralieStartpakket ChristchurchClassificatie hotels Australie

Christchurch is de grootste stad van het Zuidereiland en ligt in de regio Canterbury. Het is een typisch Engelse stad met nette aangelegde tuinen‚€š parken en Victoriaanse huizen. Helaas is een aanzienlijk deel van de stad verwoest tijdens een grote aardbeving die zich in het begin van 2011 voordeed. De uitgebreide Canterbury Plains rondom Christchurch vormen een van de platste en droogste regio's in het land. Dit alles wordt omlijst door de besneeuwde toppen van de altijd aanwezige zuidelijke Alpen. Net buiten Christchurch is Lyttelton Harbour de thuishaven van een van 's werelds zeldzaamste dolfijnsoorten. Tijdens een cruise vanuit de haven kunt u deze Hector's dolfijn tegenkomen. Een andere manier om de regio te verkennen is door een van de mooiste treinreizen ter wereld te maken van Christchurch‚€š via Arthur's Pass naar de westkust. Wij geven u graag advies over reizen naar Christchurch & Canterbury.

LogoTravel NieuwzeelandStartpakket

30 dagen

Hotels Nieuw ZeelandFamiliereizen Nieuw ZeelandAutoreizen Nieuw ZeelandNatuurreizen Nieuw Zeeland

v.a. € 1345

Reizen AustralieStartpakket Auckland inclusief excursiesClassificatie hotels Australie

Op de luchthaven van Auckland wordt u al hartelijk ontvangen in de Maori-taal. En wie kan u beter rondleiden in deze stad dan de Maori's zelf? Al in de 14e eeuw vestigden de Maori's zich in deze streek en bouwden zij hun nederzettingen bovenop de uitgedoofde vulkanen. Pas in 1840 werd de stad gekocht door de Britten. Ook nu nog wonen de meeste Maori's in en rond Auckland. Tijdens een begeleide stadswandeling vertelt een Maori-gids u vele verhalen en bijzonderheden. Auckland is gebouwd op meer dan 50 eilandjes en daardoor omgeven door water en havens. Ga aan boord van de Pride of Auckland en maak een koffiecruise door de haven.†

LogoTravel NieuwzeelandStartpakket

30 dagen

Hotels Nieuw ZeelandFamiliereizen Nieuw ZeelandAutoreizen Nieuw ZeelandNatuurreizen Nieuw Zeeland

v.a. € 1775